Seniorporten

Dagens datum:

•••••

Bli medlem gratis på SeniorPorten - Sveriges bästa seniorklubb - Du får dessutom Premiumversionen gratis i 30 dagar!

Är du över 60 år? Varmt välkommen till gemenskapen i Sveriges bästa, trevligaste och kanske mest spännande mötesplats för pensionärer och passionärer. Fyll i dina uppgifter nedan för kostnadsfritt medlemsskap.
Dessutom får du prova på Seniorportens premiumversion kostnadsfritt i 30 dagar.

Tips: Ha gärna en personlig profilbild färdig att ladda upp (.jpg) när du kommer till din profilsida i registreringen. Det kan vara ett foto på dig själv eller något du tycker symboliserar din personlighet så att dina nya vänner lär känna dig på det sätt du vill.

* Obligatoriska uppgifter

FAQ:

Alias (inte alls nödvändigt)
Om du inte vill att Seniorportens besökare och medlemmar ska kunna se ditt riktiga namn, så kan du istället välja att använda ett alias. Om du inte anger något alias, så används istället ditt för- och efternamn t.ex. i de inlägg och kommentarer du skriver, på din profilsida m.m.

E-postadress
Ange din personliga e-postadress. Efter registreringen så använder du din e-postadress och ditt lösenord för att logga in på Seniorporten. Om du glömt ditt lösenord så är det också till denna e-postadress du kan begära ett nytt lösenord.

Lösenord
Vi rekommenderar att du använder ett säkert lösenord som inte går att gissa sig till, bestående av både stora och små bokstäver, siffror och ett eller flera specialtecken. Ditt lösenord måste bestå av minst 6 tecken.

Det är gratis att bli medlem på SeniorPorten. Som ny medlem får du dessutom prova på SeniorPortens premiumversion kostnadsfritt i 30 dagar. Kostnad för premiumversionen är 29:-/månad alternativt 300:-/år och ger en mängd fördelar, publicera hur mycket du vill, ta del av erbjudanden och aktiviteter med mer.