Seniorporten

Dagens datum:

Bli medlem gratis på SeniorPorten - Sveriges bästa seniorklubb - Vi bjuder på premium i 30 dagar

Bli medlem på SeniorPorten gratis.
Vi bjuder på premium i 30 dagar!

Över 60 år? Välkommen till gemenskapen i Sveriges trevligaste och kanske mest spännande mötesplats för seniorer och pensionärer. Fyll i uppgifter nedan för kostnadsfritt medlemsskap. Vi bjuder på premium i 30 dagar.

Tips: Ha gärna en personlig profilbild färdig att ladda upp (.jpg). Det kan vara ett foto på dig själv eller något som du tycker symboliserar din personlighet.

* Obligatoriska uppgifter

Över 60 år? Välkommen till gemenskapen i Sveriges trevligaste och kanske mest spännande mötesplats för seniorer och pensionärer. Fyll i uppgifter nedan för kostnadsfritt medlemsskap.

* Obligatoriska uppgifter

FAQ (vanliga frågor):

Alias (inte nödvändigt)
Om du inte vill att SeniorPortens besökare och medlemmar ska kunna se ditt riktiga namn, så kan du välja ett alias. Om du inte anger något alias, så används istället ditt för- och efternamn i de inlägg och kommentarer du skriver, på din profilsida m.m.

E-postadress
Efter registreringen så använder du din e-postadress och ditt lösenord för att logga in på SeniorPorten. Om du glömt ditt lösenord så är det också till denna e-postadress som du begär ett nytt lösenord till.

Lösenord
Vi rekommenderar att du använder ett säkert lösenord som inte går att gissa sig till, bestående av både stora och små bokstäver, siffror och ett eller flera specialtecken. Ditt lösenord måste bestå av minst 6 tecken.

Personnummer
Varför behöver du skriva in ditt personnummer vid registrering? Vi ber om personnummer eftersom att:
• Kontrollera att åldersgränsen hålls.
• Bekräfta användarnas identitet / kontaktuppgifter (vid behov).
• Undvika dubbla användarkonton.
• Undvika "spam-konton".
• Bannlysa användare som bryter mot reglerna, då det är den egentligen enda personuppgift som är helt unik för varje person. (Telefonnummer kan delas av flera personer/ändras, flera personer kan ha samma namn, e-postadresser kan lätt bytas ut osv. Och kulle man registrera ett nytt konto med någon annans personnummer, så innebär det att man gör sig skyldig till urkundsförfalskning.)


Det är gratis att bli medlem på SeniorPorten. Som ny medlem får du dessutom prova på SeniorPortens premiumversion kostnadsfritt i 30 dagar. Ordinarie kostnad för premiumversionen är 29:-/månad alternativt 300:-/år och ger en mängd fördelar, publicera hur mycket du vill, ta del av erbjudanden och premiumaktiviteter med mer.