Seniorporten

Dagens datum:

•••••

Bli medlem på SeniorPorten - Sveriges bästa seniorklubb - Prova gratis i 30 dagar!

Är du över 60 år? Varmt välkommen att prova på gemenskapen i Sveriges bästa, trevligaste och kanske mest spännande mötesplats för pensionärer och passionärer. Fyll i dina uppgifter nedan för att prova på Seniorporten kostnadsfritt i 30 dagar.

* Obligatoriska uppgifter

FAQ:

Alias (inte alls nödvändigt)
Om du inte vill att Seniorportens besökare och medlemmar ska kunna se ditt riktiga namn, så kan du istället välja att använda ett alias. Om du inte anger något alias, så används istället ditt för- och efternamn t.ex. i de inlägg och kommentarer du skriver, på din profilsida m.m.

E-postadress
Ange din personliga e-postadress. Efter registreringen så använder du din e-postadress och ditt lösenord för att logga in på Seniorporten. Om du glömt ditt lösenord så är det också till denna e-postadress du kan begära ett nytt lösenord.

Lösenord
Vi rekommenderar att du använder ett säkert lösenord som inte går att gissa sig till, bestående av både stora och små bokstäver, siffror och ett eller flera specialtecken. Ditt lösenord måste bestå av minst 6 tecken.

Medlemskap kostar 29:-/månad alternativt 300:-/år. Du har naturligtvis ångerrätt vilket innebär att du kan avsluta utan kostnad inom 30 dagar, avsluta då medlemskapet inne på "Mina sidor".