Seniorporten

Dagens datum:

•••••

Lägg till som bokmärke (app) i mobiltelefonen

För att lätt få tillgång till SeniorPorten via mobilen så är det en fördel att lägga en SeniorPorten-ikon rätt i mobiltelefonen. Följ instruktioner för hur du enkelt lägger upp SeniorPortens mobilversion som en "app" lättillgängligt på din mobil.

Android
Öppna den webbläsare du använder. I vårt exempel kör vi Google Chrome, men upplägget är detsamma i de flesta. Surfa till seniorporten.se och klicka på menyknappen, alltså de tre punkterna högst upp till höger.

Välj alternativet Installera webbapp (kan också heta Lägg till på startskärmen eller något liknande). Ändra det föreslagna namnet om du inte är nöjd (t.ex. "SeniorPorten") och klicka på Lägg till. Nu skapas en ikon på skrivbordet, precis som för andra appar.

Iphone (Ipad)
Om du kör den inbyggda webbläsaren Safari i din Iphone eller Ipad öppnar du den och surfar till seniorporten.se Tryck sedan på Dela-knappen som du hittar längst ned.

Nu öppnas en meny, och här väljer du Lägg till på hemskärmen. Ge den ett namn och klicka på Lägg till så skapas din genväg automatiskt. Du tar bort ikonen genom att peka och hålla kvar fingret, precis som du gör med andra appar.

Läs originalartikeln som även innhåller tips för Windows 10 Mobile i PC För alla på länken här.