Seniorporten

Dagens datum:

Augustifest, förbättringar och flera aktiviteter

Publicerad: 21/8, 2017

Hej på er alla

Nu har vi lämnat juni, juli bakom oss och jag hoppas att ni har haft en glad sommar med utflykter och semesterfrämmande. Nu har vi klivit med stora steg in i augusti och många av er har säkert redan njutit av goda kräftor och kanske till och med hunnit ätit surströmming.

Jag vill åter igen tacka Annagreta för månadens dikt, det är verkligen uppskattande att vi får ta del av dem. Är det någon mer som vill skriva en dikt är ni hjärtligt välkommen att skriva och skicka den till Redaktionen.

Oj, vilken fart på förbättringar det blev när webbkillarna kom tillbaka från semestern, de har verkligen levererat, visst är har de? Är de en bugg eller något mindre bra justerar de även upp det till våra önskemål.

Har ni sett manualen som är guldvärd när man funderar på hur man ska gå tillväga inne på SeniorPorten och den går även att utvecklas efter medlemmarnas önskemål. Likaså att vi kan lägga in fler än tre intressenområden i vår profil är också positivt när vi ju oftast har fler än tre intressen. Det ökar då möjligheten att finna fler med samma intresse.

Ett stort plus är även att vi kan skicka post till flera samtidigt, perfekt när det är aktiviteter på gång och exempelvis arrangören vill informera något. En annan utveckling med att se eller inte se citat är bra, det blir lite ”snyggare” i trådarna om inte citaten är framme och så klickar läsaren fram citatet själv om den vill om den vill se det, visst var det bra?

Men, pricken över i:et var att de tog bort en bugg som begränsade uppladdning av vissa kort. Jag hoppas att ni har märkt att det går lättare nu att ladda upp kort?

Jag hoppas att ni också är nyfiken på nästa steg i utvecklingen, när vi kan förutom vänner kunna söka på bland annat Nyheter och Resor & Aktiviteter i vår egen hemkommun, det ska bli riktigt spännande att få ta del av när det kommer.

Äntligen är det dags för Bruksvallarna, på lördag åker vi 15 stycken upp och vandrar, njuter av fjällnaturen och surströmmingsskiva, toppen.

Bokningarna för Temaresan med Eckeröbåten ”Smarta Råd och Tips att vårda sig själv” rullar på, är du intresserad att vara med då är det bara att boka på vsperssons.se/eckerokryssning-specialresa-med-halsotema. Busstider finner du även där. Resan är inte bara för medlemmar utan vill du ta med en eller flera vänner (blivande Portare?) då är det bara att boka in dem.

Det är även dags att boka in sig på Sparesan, beställningar har kommit in, vänta inte för länge så att platserna tar slut du bokar på vsperssons.se/medical-spa-tervis.

Med bästa hälsningar
Marie Hedlund

PS. tveka inte att ta kontakt med oss på info@seniorporten.se eller ring 070-620 98 56.

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK