Seniorporten

Dagens datum:

Blockera användare

Publicerad: 18/10, 2017

På begäran har vi nu tagit fram en blockeringsfunktion. Det är en demo som kan behövas putsas till men är egentligen en motsats till "Lägg till vän".

Det är som bekant nästan hur högt i tak som helst här på Seniorporten men om det nu är så att man uppfattar någon som alldeles för "negativ" så kan var och en av medlemmarna nu "blockera" valfria medlemmar från att kommentera de egna trådarna och inläggen. När man blockerat någon så ser vederbörande inte längre den användaren eller dess publicerade material och kommentarer osv och den man blockerat ser inte heller den som blockerat (man blir ”osynliga” för varandra).

"Blockeraknappen" ligger som en röd knapp ute till höger i varje medlems profil passande nog intill "Lägg till vän".

Vi har testkört funktionen de ställen vi har kunnat komma på, inklusive sökfunktionen, men det är väldigt många ställen där användarnamn osv. förekommer, så testkör gärna ni också och återkoppla med feedback samt om ni hittar något ställe där blockeringen inte fungerar som den ska.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK