Seniorporten

Dagens datum:

Den blomstrande sommar

Publicerad: 26/6, 2017

Hej till er alla

Drygt en månad har gått efter vår sjösättning. Mycket har hänt allt från läckande båt till blåsigt hav till lugnare vatten och tryggare båt men båten gick på ett rev, läckage uppstod och vindarna tilltog. Ja, det har varit en händelserik tur, kanske det har varit för många prövningar med onödigt dumma hårda ord som inte gagnar någon eller något.

Vi seglar vidare och arbetar hårt med utvecklingen till att vara Sveriges Bästa Seniorklubb. Jag tycker att vi har en god grund till en väldigt bra vänskapssite som vi verkligen ska vara Stolta och Glada för, att vara med i och dess ”framfart”. En hemsida som börjar se och kännas hemtrevlig ut med många fina intressanta dagböcker, bilder och inlägg.

Till veckan börjar månadens lunchträffar runt om i Sverige, komihåg att anmälan görs på startsidan på menyraden Resor & Aktiviteter.

Några intressanta aktiviteter som är på gång är en föreläsningstripp på Eckerö-båten den 12 september; temat är att på smarta sätt vårda sig själv. Mer information läggs ut i början av vecka 28.

Den lyckade Spa-resan på Tervis, Pärnu, Estland erbjuder vi igen med 5 % rabatt på resan. Denna gång kommer det att finnas möjlighet att köpa 4 st mindfullness kurser och
2 kurser med att vara och välja matsmart, medlemspris för dessa kurser är 200 kr. Mer information kommer att läggas ut förhoppningsvis i början av vecka 28.

Jag önskar er en riktigt solig och trevlig sommar!

Hälsningar

Redaktionen
Marie Hedlund

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK