Seniorporten

Dagens datum:

Fler vänner med fler gemensamma intressen

Publicerad: 10/8, 2017

Hej på er!

Vi i utvecklarteamet hoppas att alla medlemmars sommar har varit minst lika toppen som vår. Vi är nu tillbaka och laddade med ny energi.

Som ni kanske har märkt så är vi i full gång att fixa till buggar och utveckla sajten. En av SeniorPortens senaste nyheter är att ni nu kan välja fler än tre intressen i era kontoinställningar. Detta gör att man lättare hittar likasinnade medlemmar vare sig man söker efter vänskap eller kärlek med flera gemensamma intressen.

För att lägga till fler intressen går ni in på era kontoinställningar, notera att ni då kan få komplettera er profil med en liten presentationstext samt en profilbild med valfritt motiv om det saknas.

Snart kommer ni att förutom Vänner också att kunna söka på bland annat Nyheter och Resor & Aktiviteter i er egen hemkommun. De av er som av någon anledning inte vill medverka i sökning för sin kommun kan redan nu kryssa i rutan för "Dölj min hemkommun för andra användare" i kontoinställningar.

Ha det topp så återkommer vi inom kort med fler spännande nyheter!

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK