Seniorporten

Dagens datum:

Härliga höstdagar

Publicerad: 17/9, 2017

Hej på er alla SeniorPortare!

Tiden går fort och nu har vi både Bruksvallarna och hälsokryssningen på Eckerö bakom oss, två helt fantastiskt lyckade event som vi ska se till att vi får uppleva igen.

Den 12 september fick vi verkligen en helt fantastisk dag på Eckerö-båten, alla var mycket nöjda för de tips och råd att vårda sig själv som de fått med sig. Jag är mycket glad och tacksam att Kiropraktorn och webcoachen Niclas Carlsson och Beteendevetaren och mindfullness-instruktören Lisbeth Pedersen och alla besökare gjorde dagen möjlig.

Vi kommer nu att starta upp flera studiecirklar runt temat ”smarta tips och råd att vårda dig själv”. Mer information kommer när strukturen på dessa är klar. Det går väldigt bra att meddela mig om du är intresserad av att delta oavsett var du bor i Sverige.

Nu är det inte ens en månad kvar till nästa resa, en sparesa till Pärnu och den ska minst bli lika bra som de andra resorna, ta nu chansen att följ med oss och njut . Läs mer om resan här »

Jag hoppas att ni har sett att det nu är möjligt att söka aktiviteter efter kommun. Det har kommit in brev och önskemål att kunna se lunchträffar mer klart och tydligt. Nu har vi möjligheten att söka aktiviteter efter kommun vilket ger en mer övergripande vy över aktiviteter. Vi kommer också att lägga ut luncherna som en notis i spalten SeniorPortens nyheter där kan man som inloggad klicka på den ort man vill äta lunch på och då komma direkt till den sida där du kan boka din lunch.

Jag vill utbringa ett STORT TACK till dem som har kontaktat mig och frågat efter affischer och flyers för att lägga/sätta upp på olika ställen där de bor för att öka medlemskapet på SeniorPorten och ett STORT TACK till Annagreta för ännu en fin septemberdikt.

/Marie på Redaktionen

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK