Seniorporten

Dagens datum:

Hej i höstens vackra färger

Publicerad: 11/10, 2017

Hej i höstens vackra färger

Tiden springer iväg och hösten är här med en massa fina färger. Jag hoppas att ni liksom jag gillar hösten med härliga cykelturer, promenader och att få sparka omkring i färgglada lövhögar.

Tack stockholmsgänget för en ”högt i tak”-lunchträff, det blev mycket prat både om hemsidan och firande av nyår tillsammans med medlemmarna. Nu har vi fått en egen meny med lunchträffar där medlemmar som anordnar egna lunchträffar kan lägga in sin också. Anmäl er i svarsformuläret samt skriv något i tråden att ni kommer. Svarsformuläret är ett verktyg för att snabbt se hur många som kommer, det kommer markant att underlätta arbetet för den som håller i lunchen eller annan aktivitet... Och, det är lika bra att börja i tid så att vi får in vanan, sedan kan vi inte vara utan det.

Nu är det snart dags för sparesan och det ska bli trevligt att få träffa några medlemmar till som jag inte har träffat tidigare. Denna gång erbjuder vi på spa-hotellet både mindfullness och föreläsning ”att vara matsmart - hur maten påverkar vår kropp”. Lisbeth och jag kommer även titta på ett nytt spahotell som också ligger efter stranden men är mindre och lite "gemytligare".

Det är mycket som händer bakom kulisserna, vi har gjort en grovstruktur för 2018, datum är inte satta än men under sparesan hoppas jag att det blir gjort och därefter kommer jag att lägga ut det under Seniorportens aktiviteter. Några saker som är planerat är tre resor med Birka med olika teman, reseträff, hälsoresa, Gloria-Disco alternativ dansband, vi planerar även en vandring på Österlen och fjällresan.

Vi fortsätter även med att söka ambassadörer i våra olika kommuner, några har flaggat för sitt intresse många av dem vill gärna vara två stycken innan de startar upp något. Om det är någon som vill hjälpa till med att ge tips om lokaler på sin ort där vi kan presentera SeniorPorten så skulle det uppskattas väldigt mycket. För all hjälp jag kan få är verkligen värdefullt. Med glädje kan jag säga med att det är klart att Fairtradaren kommer att bli Uppsalas ambassadör och det kommer att bli riktigt bra och intressant. Ni vet att ju fler vi är desto roligare blir det på SeniorPorten - Sveriges bästa mötesplats för Seniorer.

/Redaktionen

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK