Seniorporten

Dagens datum:

Hej till er

Publicerad: 28/7, 2017

Hej på er alla!

Skriver några rader från ett Gävle utan sol och 16 grader. Vad har hänt på SeniorPorten efter det förra nyhetsbrevet skrevs på gott och ont har det framkommit några svagheter/buggar i system men tack vare er har det mesta kunnat åtgärdats. Genom att lägga det som berör klubbens utveckling i utvecklarforumet där tråden på förbättringar går lätt att finna ökar det också möjlighet att det justeras snabbare.

Det känns nästan elakt att säga att jag ser framemot att snart börjar semestrarna ta slut så att vi kan jobba vidare med utvecklingen för att ta nya steg fram till våra mål.

Ett stort tack till Tofsan som anordnade en trevlig loppisfest i Kävlinge.

Är det någon som är intresserad att följa med till Bruksvallarna har vi fått ett återbud, läs gärna mer om det på Resor & Aktiviteter.

De som ska följa med på Ambassadörsträffen den 8 september kommer att få ett mail hem på tider och upplägg för träffen. Är det någon som är intresserad att bli Ambassadör i sin kommun tveka inte att höra av dig du har också möjlighet att delta på vår informationsträff.

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK