Seniorporten

Dagens datum:

Bild: Pexels.com

Bild: Pexels.com

Insändare: Vanligt BankID ska också gå att använda vid bokning av vaccinationstider

Publicerad: 18/6, 2021

Insändare:

Jag vill lyfta frågan om att vanligt BankID också ska gå att använda vid bokning av vaccinationstider i "Alltid Öppet" samt vid beställning av Vaccinationsintyg som ska sjösättas den 1 juli 2021.

Tycker att det har varit ovanligt tyst från till exempel PRO om denna sak och menar på att det är dags att lyfta frågan nu!

För oss med vanligt BankID var Alltid Öppet = Alltid STÄNGT när vi försökte boka tider. Inte undra på att det fanns otaliga obokade tider och vaccinatörer som satt sysslolösa och väntade medan vi med vanligt BankID fick sitta i timslånga telefonköer utan att komma fram för att kunna boka tid! EJ HÅLLBART detta!

Det var också mycket tråkigt att ständigt få höra att alla borde skaffa BankID och där sitter jag och många med mig MED just BankID, som fungerar perfekt i andra samman hang, men inte när det gäller COVID-vaccination. Vi var nu istället tvungna att RINGA 1177 och boka tider. För egen del tog det två dagar att göra detta med totalt 3 timmar vardera dagen i telefonkö. Samtalen gick dessutom ner vid ett par tillfällen, som gjorde att kötiden "plussades på". Otroligt slöseri med resurser detta.

/Insändare Maria

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK