Seniorporten

Dagens datum:

Justering av medlemsintegritet

Publicerad: 16/6, 2017

Anledningen till att vissa profilbilderna syns på sökmotorer, är att de har använts som ”andrahandsval” på dagbokssidan, ifall man inte har laddat upp någon bild till sitt dagboksinlägg.

Systemet är nu löst så att man bara kan se profilbilder som inloggad även där. Vi har också bytt namn på katalogen där profilbilderna ligger, så att sökvägarna som Google har sparat inte längre stämmer, samt att vi har lagt in de profilbilder vi kunnat hitta via Googles bildsökning för borttagning från Google så de borde försvinna från Google inom en relativt snar framtid.

Systemet har nu korrigerats så att man ser Seniorportens logotyp istället för profilbild på de dagboksinlägg som saknar bild för de som inte är inloggade.

Att man kan se medlemmars bilder på startsidan är ju för att de finns med i Facebook-flödet och om man finns med och är aktiv på Facebook så kan folk hitta en där.

När det gäller inlägg så är det endast skärmdumpen (Signerat Geronimo) under Nyheter kategori Utveckling/Nya funktioner 8/6 som noterats av sökmotorerna. Även den är nu ersatt av samma bild fast med oskärpa, länk här.

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK