Seniorporten

Dagens datum:

Seniorporten erbjuder seniorer Sparesa till Pärnu, Estland 2022.

Seniorporten erbjuder seniorer Sparesa till Pärnu, Estland 2022.

SeniorPorten erbjuder återigen populär sparesa till Pärnu i Estland

Publicerad: 23/12, 2021

Seniorporten i samarbete med Vida Resor erbjuder nu ännu en gång den populära Sparesan till Pärnu i Estland, där du har möjlighet att åka bort på en riktigt skön spasemester i en hel vecka. Bli bortskämd med goda maträtter, dryck, spa och relaxavdelning.

Det finns få destinationer som kan mäta sig med Pärnu. Stadens litenhet och charm, stora hjärta och vida stränder är en del av denna innehållsrika resa. Oavsett vart du kommer ifrån, om du är van att resa eller inte, i vilket syfte du reser, om du reser på egen hand eller i sällskap, söker nöje, avkoppling eller bara vill komma iväg en stund passar den här resan dig. Våra sparesor till Pärnu är en perfekt och prisvärd semester där nästan allt ingår. Det finns en anledning att så många gäster återvänder år efter år på denna resa och att den fortsätter locka fler och fler nya resenärer.

En resa till Pärnus hälsohotell Tervis är mer än bara en sparesa. Hotellet samarbetar med stadens sjukhus och kan erbjuda både välgörande, förebyggande och verksamma behandlingar. Svensktalande läkare finns på plats och värdar/värdinnor följer alltid med från Vida Resor.

På fritidscentrat finns en spa- och bastuanläggning. På hotellet finns även fler barer, ett bokcafé och restaurang. Här har du närhet till både Pärnus pitoreska stadskärna och lummiga parker samt till havet och strandpromenaden i årstidens alla former. Anmäl dig till sparesan här »

Mer än bara gurkor på ögonen

På Tervis kan du få hjälp om du har besvär med dina ben, leder, hjärta och kärl samt det periferiska nervsystemet. För hälsokontroller finns det ett kliniskt och biokemiskt laboratorium, det finns även rum för sonografiska och funktionsdiagnostiska undersökningar. Specialläkare för öron-näsa-hals finns också på plats. Det finns till och med tandvårdsmottagning med möjlighet att tillverka och laga tandproteser. Behandlingar kan beställas på plats för kostnader långt under våra svenska priser.

Läs mer om sparesan och anmäl dig till evenemanget här »

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK