Seniorporten

Dagens datum:

Seniorsommar kommer med stormsteg

Publicerad: 4/6, 2017

Hej till er alla!

Nu är det två veckor sedan vi lämnade det gamla skrovet 60plus och SeniorPorten klev in i våra liv med storm, skepp o hoj! Två veckor sedan sjösättningen på SeniorPorten borde, som någon tyckte för några dagar sedan, ha varit kvar på varvet för fler justeringar och någon önskade sig en eka för att ro sakta men säkert mellan öarna. En blick akteröver ser vi nu hur båten blir säkrare och tryggare på vattnet för varje dag för att segla vidare mot nya hamnar och en spännande framtid, skepp o hoj!

Tiden rinner iväg och nu är det juni och jag vill flagga för junis månads dikt finner ni på SeniorPortens Nyheter, hjärtligt tack annagreta för ännu en trevlig dikt.

I tisdags besökte jag lunchträffen i Stockholm det var verkligen en härlig stämning vid bordet. Ett varmt mottagande från medlemmarna fick jag men dess värre inte av restaurangägaren som sade nej när jag ställde frågan om 10% rabatt för SeniorPortens medlemmar.

Vi har nu i några månader pratat om att ändra lunchdagar. Stockholmsgänget bestämde att de kommer att ha första tisdagen i varje månad. De som har möjlighet kan träffas för en lunch redan nu på tisdag den 6 juni. Gävle ändrar till sista onsdag i varje månad. Uppsala, Göteborg och Malmö fortsätter med sista tisdagen i varje månad. Jag skriver ner ett schema över alla lunchträffarna i klubbrummet ”Lunchträffar”.

Igår lanserade vi SeniorPorten på Templet i Gävle där våra datagurus arbetar. Vi skålade in SeniorPorten och en av medutvecklarna Joe Formgren berättade om både historian om Templet och framtidsplanerna för SeniorPorten - Sveriges bästa mötesplats på nätet för pensionärer och passionärer. En kul och efterfrågad nyhet som presenterades var även "Löpsedeln" med allt det senaste från Klubbrummet: http://seniorporten.se/lopsedeln

Bästa seniorhälsningar

Marie
& Redaktionen

 

 

 

 

 

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK