Seniorporten

Dagens datum:

Tre glada uppdateringar

Publicerad: 14/2, 2018

Bevakning av klubbrum:
Genom att bevaka ett klubbrum (t.ex. ”Hem & trädgård” eller ”Klotterplanket”) så får man en notis när det har tillkommit nya ämnen i valda klubbrum. Knappen för att bevaka ett klubbrum finns längst ned till höger i respektive klubbrum. Vill man sluta bevaka klubbrummet trycker man på samma knapp igen.

Bevakning av trådar:
Man kan också bevaka enskilda trådar/ämnen i varje klubbrum. Då får man en notis när nya inlägg har tillkommit i tråden. Det är ett sätt att hålla sig uppdaterad i en tråd utan att för den delen själv behöva delta i diskussionen. Tidigare har man bara kunnat få notiser ifall man själv har skapat tråden, eller om någon har besvarat ett av ens egna inlägg i tråden. Knappen för att bevaka trådar finns också längst ned till höger i respektive tråd. Vill man sluta bevaka tråden trycker man på samma knapp igen.

Besvarade brev:
I brevlådan kan man nu se vilka meddelanden man har besvarat. Det visas i form av en liten ikon föreställande ett kuvert med en ”svarspil” över, bredvid de besvarade meddelanden i ens inkorg. Under fliken ”Skickat” kan man också se vilka av de brev man skickat som har blivit besvarade av mottagaren.

Genom att hålla muspekaren över ikonen så ser man vilket datum brevet besvarades.

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK