Seniorporten

Dagens datum:

Visit i Malmö

Publicerad: 13/12, 2017

Nu sitter jag på tåget hem från ett "juligt" Malmö där jag har träffat några medlemmar som har gett mig lite tips och idéer både på lokaler och aktiviteter som skulle vara trevliga att göra. De skulle även hjälpa till att sätta upp affischer på anslagstavlor och dela ut broschyrer, det är jag grymt tacksam för.

Jag hann även träffa Veterankraft på deras kontor och de var positiv till samarbete här i Malmö. Nu får jag hoppas att vid mitt nästa besök i Malmö ska vi kunna gå vidare med gemensamma träffar och andra resor och aktiviteter från Malmö med omnejd.

Jag ser fram mot att komma ner igen och då kommer jag att stanna en till två veckor. Jag kommer även då att åka och besöka där vi ska bo samt där vi kommer ha medlemsträffen i Ystad. Det blir även en check där vi ska vandra på Österlen osv. Är det så att ni har några tankar och idéer för att sprida SeniorPortens budskap så att vi kan bli fler då är ni hjärtligt välkommen att kontakta mig.

Hejdå säger jag ifrån snälltåget som tåget heter…….149 kr till Stockholm det tycker jag var snällt.....

Hälsningar från Marie

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK