Seniorporten

Dagens datum:

SeniorPorten för företag och samarbeten

Samarbeta med SeniorPorten

Ett samarbete med SeniorPorten.se kan se ut på flera olika sätt, t.ex. har ni möjlighet att arrangera seniorvänliga aktiviteter, publicera artiklar för att nå rätt målgrupp på 60+, föreläsa digitalt i videorummet med fler. Kontakta oss för mer information och ett gott samarbete.
-

Är din målgrupp seniorer och/eller pensionärer?

Då har du hittat rätt! I vår medlemsklubb hittar du en mängd medlemmar som är 60 år och äldre. Erbjud dina produkter och tjänster till en relevant och träffsäker målgrupp. Skapa aktiviteter och bjud in seniorer till dina arrangemang och event. Kontakta oss för mer information.
-

Annonsera på SeniorPorten.se - Nå seniorer från hela Sverige

SeniorPorten är Sveriges snabbaste växande forum, träffpunkt och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är över 60 år. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor eller tid på dygnet. Nå målgruppen genom att annonsera på SeniorPorten.se

Communityt innehåller intressen för alla: Digitala videomöten, föreläsningar, träffar, lunchmöten, hälsa, resor, mat och dryck samt mycket mer. Medlemmarna kan dela upplevelser, gå på lunchträffar, vandringar i naturen och ha trevliga samtal på sina villkor. Det är den digitala samlingsplatsen för att finna och umgås med vänner oavsett var man bor, alla tider på dygnet i hela Sverige. Ni når medlemmarna oavsett vart de än befinner sig. Läs mer om annonsering här »

Idag har vi samarbete med bland annat:

Växjö Kommun
Gestrikemedia
Precis Reklam
Seniorpressen
Dreamscape Interactive
Svensk Webbservice
Yodo CMS
Formgren
GoWeb

Är du också intresserad att samarbeta med SeniorPorten? isåfall kan du kontakta oss här »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK