Seniorporten

Dagens datum:

SeniorPorten medlemmar får gratis medlemskap i Cykelfrämjandet.

Cykelturveckan i Ulricehamn

Datum: 3/7, Tid: 16:30, t.o.m. 8/7 kl. 18:00

Ta en hållbar och hälsosam cykelsemester och upptäck Ulricehamn med omnejd! Årets Cykelturvecka bjuder på mängder av natursköna cykelturer, storslagna vyer och spännande smakupplevelser för cykelglada seniorer och andra som vill uppleva sommaren på cykel. På kvällarna erbjuds flera sociala tillställningar och underhållning av olika slag.

Det är Ulricehamn som tillsammans med Cykelfrämjandet står värd för årets Cykelturvecka 3–8 juli 2022. Veckans cykelturer ger dig möjlighet att ta del av allt Ulricehamnstrakten har att erbjuda och kvällarna bjuder på en rad trevliga aktiviteter och evenemang. En vecka av cykelglädje för både entusiaster och nybörjare!

Sedan 1983 har Cykelturveckan varje sommar samlat hundratals cykelglada seniorer och andra som vill upptäcka Sverige på cykel. Tidigare har evenemanget hållits ibland annat i Kristianstad, Halmstad och Rättvik, men i år är det alltså Ulricehamns tur.

Under veckans fyra cykelturer kommer du att få ta del av såväl natursköna cykelleder och storslagna vyer som lokal kultur och spännande smakupplevelser. Ta med dig vännerna, familjen eller partnern på en härlig cykelsemester eller varför inte åka på egen hand och träffa nya bekantskaper? Du kan välja att vara med hela veckan eller enstaka dagar.

Veckan består av:
söndag 3 juli – Invigning
måndag 4 juli – Cykeldag 1 och pianokväll
tisdag 5 juli – Cykeldag 2 och allsångskväll
onsdag 6 juli – Aktivitetsdag med picknick och utomhusbio
torsdag 7 juli – Cykeldag 3 och dansbandskväll
fredag 8 juli – Cykeldag 4 och avslutningsmiddag
-

Gratis medlemskap för medlemmar

SeniorPortens medlemmar får Gratis medlemskap i Cykelfrämjandet.
Skriv in koden 2250, när du ansöker om medlemskap här »

Anmäl ditt deltagande, föranmälan senast 27 juni. Läs mer om hela programmet, veckan och anmäl dig till Cykelturveckan i Ulricehamn här »


 

Cykelturveckan 2022 arrangeras av Näringsliv Ulricehamn tillsammans med Cykelfrämjandet Riks, Cykelfrämjandets ortskrets i Sjuhärad och Turistrådet Västverige.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK