Seniorporten

Dagens datum:

Digital bokcirkel om "Cykelbudet"

Datum: 3/11, 2021, Tid: 10:00, t.o.m. kl. 12:00

Under torsdagen den 7 september så hölls det ett glatt och konstruktivt videomöte där medlemmar på SeniorPorten enades om att starta en bokcirkel för seniorer online.

Det bestämdes att man skall ses på SeniorPortens alldeles egen videokanal Senior-TV den första onsdagen i månaden kl. 11.00. Då diskuterar man den bok som föreslagits på mötet innan.
Nästa möte blir den 3 november och den bok man skall diskutera då är den uppskattade och omtalade debutromanen "Cykelbudet".
I boken skildrar Anders Teglund den mentala utplåningen som Foodora-bud samtidigt som han verkligen njuter av att cykla och att bara ”kötta på”. Men framför allt speglar han den nya gig-ekonomin och hur han blir betraktad mer som en robot än människa.
Under det år han arbetade med boken cyklade Anders Teglund f.ö. en sträcka motsvarande Kungsbacka–Kiruna.

Medlemmarna var överens om att det var viktigt att alla får ta plats i forumet och varje tillfälle så är det någon som inte tidigare föreslagit en bok som får komma med förslag på ny bok att diskutera på nästa möte.
Bokcirkeln är öppet för alla medlemmar i SeniorPorten med en begränsning på antalet deltagare per träff.

För att delta i mötet så behövs endast en dator med kamera och mikron och ingen annan programvara behövs. Man kan även delta med läsplatta eller telefon men då laddar man hem en kostnadsfri app.
Föranmäl er med fördel i formuläret nedan. Kommentera gärna om du anmält dig eller har frågor kring arrangemanget.

Vi syns och hörs på https://meet.jit.si/senior-tv
Varmt välkomna!

Pressbild: Mikael Göthage.

Sista anmälningsdatum (2021-11-03) är passerat, och det går därför inte längre att anmäla sig.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK