Seniorporten

Dagens datum:

Släktforskning

Datum: 19/1, Tid: 18:00, t.o.m. kl. 19:00

Välkommen den 19 januari klockan 18:00 fortsätter vi med släktforskning. Det är bara att hoppa med oavsett om vi har haft några träffar, vi ger er tips och Idéer oavsett vart i släktforskningen du är! ​Nytt för i år är att vi satsar på att den som är intresserad av att få en mentor för att komma framåt i sin släktforskning eller om du är nybörjare och vill ha en kontaktperson för att komma igång har möjlighet att få en mentor.

Jag, Håkan Bladh fortsätter att hålla i mötet för släktforskningsträff, när vi startar får var och en presentera sig och berätta lite vad de har gjort inom släktforskningen. Vi byter erfarenheter och ger varandra tips och råd. Själv har jag släktforskat i 15 år och tycker det är intressant att utbyta erfarenheter med varandras inom området. Välkomna alla som är intresserad, även du som bara är nyfiken och kanske vill börja släktforska så ger vi dig tips och råd.

Välkommen med i gänget!


Välkommen in den 19 januari kl 18:00, klicka på länken här https://seniorporten.se/meet/jitsi/conference-videomotet-66

 

 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK