Seniorporten

Dagens datum:

Anslutning Tallink Silja.

Sparesa till Pärnu

Datum: 1/3, t.o.m. 7/3

Seniorporten i samarbete med Vida Resor erbjuder nu en veckas härlig och avkopplande Sparesa till Pärnu i Estland från 1 mars till den 7 mars.

Det finns få destinationer som kan mäta sig med Pärnu. Stadens litenhet och charm, stora hjärta och vida stränder är en del av denna innehållsrika resa. Oavsett vart du kommer ifrån, om du är van att resa eller inte, i vilket syfte du reser, om du reser på egen hand eller i sällskap, söker nöje, avkoppling eller bara vill komma iväg en stund passar den här resan dig. Våra sparesor till Pärnu är en perfekt och prisvärd semester där nästan allt ingår. Det finns en anledning att så många gäster återvänder år efter år på denna resa och att den fortsätter locka fler och fler nya resenärer.

Information om sparesan:

Avresedagen Vi reser från Sandviken kl.12.30, Gävle kl. 13.00 och Uppsala kl. 14.10. För övriga påstigningsplatser kontakta Vida Resor för förslag. Klockan 17.30 avgår Tallinks färja från Stockholm - logi i tvåbädds insideshytter med golvstående sängar ingår.

För er som önskar middag ombord går det att förboka vid bokningen mot tillägg. Frukost ingår.

Ankomst Tallinn Frukost serveras ombord på båten innan vi ankommer till Tallinn kl 10.15. Vid hamnen väntar transfer som tar oss vidare till Pärnu. Resan tar ca 2 timmar, vid lunchtid är vi framme och då väntar incheckning samt lunchbuffé på hotellet.

Läkarbesök sker under eftermiddagen eller nästkommande dag. Middagsbuffé serveras på kvällen.

Våra dagar på spa Nu släpper vi ned axlarna och njuter! Frukostbuffé, lunchbuffé och middagsbuffé serveras varje dag på hotellet. Likaså de ordinerade behandlingarna.

Relaxavdelningen har öppet klockan 12.00-21.00 varje dag, poolen öppnar redan klockan 06.00. Morgonrockar finns på rummet och på hotellet finns även barer, restaurang och butik.

Hemresedagen Frukost, behandling och lunch på hotellet därefter åker vi med bussen till Tallinn. Vi hinner med en del shopping innan Tallinks båt avgår från hamnen i Tallinn kl 18.00. Även här sköter reseledaren/ chauffören incheckningen.

Hemkomstdagen Frukost äter vi ombord. Fartyget anländer till Stockholm kl. 10.00 För er som åker med anslutningsbuss väntar dessa utanför terminalen på anvisad plats. Seniorporten erbjuder Sparesa till Pärnu 1-7 mars

Pris från 3 995 sek

Frivilliga tillägg:
2 personer A-hytt per person 400 sek
Enkelrum 800 sek
Enkelhytt 500 sek
Måltidskupong Tallink Silja 350 sek
Avbokningsskydd 350 sek
Bussanslutning valda orter 250 sek

Detta ingår i resan: Kryssning med Tallink Silja t o r del i insides hytt inkl frukost. Transfer till och från Pärnu 3 behandlingar snitt per dag. Konsultation med svensktalande läkare. Entré till Relax och bastuavdelning Tillgång till gym och morgongymnastik. Helpension på hotellet från lunch ankomstdag till lunch avresedagVida Resors värdar finns med på resan. OBS Tänk på att covidbevis krävs på denna resa.


Anmäl ditt intresse till info@vidaresor.se, Skriv ditt namn och telefonummer så kontaktar Vidaresor dig.

 

Vida Resor svarar på dina frågor i kommentarerna nedan.

Spa och semester på samma gång!
En härlig sparesa.
Avkoppling
Enkel avkoppling, gemenskap och nya minnen.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK