Fläderchampagne

(Dold profil)

Skrivet: 15/6, 2019 kl. 09:30 av (Dold profil)

  • Jäsning pågår

I går plockade jag 30 fläderblomsklasar, kokade 3 liter vatten med 2 kilo socker, skivade 5 citroner. Hällde allt i en stor gryta och när det svalnat smulade jag ner ett halvt paket jäst. Det ska så i rumstemperatur tre dagar, sen i kyl 5 dagar och slutlgen tappas på flaska.

(känner på mig att jag skrivit om detta förut, men ursäkta då)

Bild på jäsningen bifogas.

Uppdaterad: 15/6, 2019 kl. 09:31

(Dold profil)

Skrivet: 16/6, 2019 kl. 18:03 av (Dold profil)

Tack Tofsan för receptet...smiley

Svara på ämne

Svar till ×

Svara på ämne

Annons: