Kan man äta sånt?

(Dold profil)

Skrivet: 17/4, 2018 kl. 12:57 av (Dold profil)

En delegation från Kina har besökt en gård i Skåne. Det finns en stor efterfrågan på vad vi kallar slaktavfall, såsom knorr, tryne, klövar och hjärna från grisar. I Kina anses detta som lyxmat. Hur det tillagas förtäljer inte artikeln. 

Detta skulle kunna bli ett exportavtal värt mins 150 milj. kronor per år.

Bra för Sverige!

Vad säger ni om en tallrik gristrynen? cheeky

(Dold profil)

Skrivet: 17/4, 2018 kl. 13:04 av (Dold profil)

Risken är att det är "bökigt" att både tillaga och äta... laugh

Skrivet: 17/4, 2018 kl. 13:24 av (Dold profil)

Kineserna är svåra på blåbär också, bla. Blir det något kvar i framtiden kan man undra? Annars är pölsa en favoriträtt..  Minns när morfar satt och gnagde på sina grisfötter som han älskade. 

Uppdaterad: 17/4, 2018 kl. 13:25

(Dold profil)

Skrivet: 17/4, 2018 kl. 14:48 av (Dold profil)

Bara den inte grinar åt  miglaugh

(Dold profil)

Skrivet: 18/4, 2018 kl. 19:27 av (Dold profil)

Hade in ingift morbror som alltid skulle ha grisfötter till jul.  Huga ingen annan i släkten åt vad jag vet.......    laugh

Svara på ämne

Svar till ×

Svara på ämne

Annons: