Ugnspannkaka

Skrivet: 23/8, 2017 kl. 14:12 av (Dold profil)

Det här med ugnspannkaka, misslyckas totalt. Har försökt på olika sätt, även med bakpulver. Kan säga att när jag bodde i Västerås och den spisen, aldrig ett problem. Nu är den platt som en pannkaka inte alls så där småbullig som den ska vara.

Tacksam alltså om tips? Hur gör ni?

(Dold profil)

Skrivet: 23/8, 2017 kl. 14:59 av (Dold profil)

Lite avvikelse från ugnen. Jag brukar göra bananpannkak på spisen. Vispa 2 ägg men en svätt vatten. Mosa en banan och blanda i.  Stek i stekpanna med lite olja eller smör. Har man tur så går den att vända också. En mättande och enkel lunch.

(Dold profil)

Skrivet: 23/8, 2017 kl. 14:59 av (Dold profil)

Lite avvikelse från ugnen. Jag brukar göra bananpannkak på spisen. Vispa 2 ägg men en svätt vatten. Mosa en banan och blanda i.  Stek i stekpanna med lite olja eller smör. Har man tur så går den att vända också. En mättande och enkel lunch.

Skrivet: 23/8, 2017 kl. 15:48 av (Dold profil)

Den där bananpannkakan låter inte så dumt. För vår del så blev det idag fläskpannkaka på spisen.

(Dold profil)

Skrivet: 23/8, 2017 kl. 17:20 av (Dold profil)

Jag brukar också göra bananpannkaka ungefär som Tofsan, fast utan vatten. Om man gör små klickar, är dom lättare att vända.

(Dold profil)

Skrivet: 23/8, 2017 kl. 18:09 av (Dold profil)

Så gör jag också! Alltså, jag har inte vatten i. Jag gör också mindre plättar. Sedan pudrar jag den med kanel och kardemumma och har hallonsylt till. Jättegott!

Uppdaterad: 23/8, 2017 kl. 18:10

(Dold profil)

Skrivet: 23/8, 2017 kl. 18:12 av (Dold profil)

Gullviva skrev:

Nu är den platt som en pannkaka inte alls så där småbullig som den ska vara.

En mindre form kanske?

Svara på ämne

Svar till ×

Svara på ämne

Annons: