Vinterns blodapelsiner

(Dold profil)

Skrivet: 13/3, 2022 kl. 13:52 av (Dold profil)

Jag vet inte om jag har haft otur eller om det överlag är trista blodapelsiner nu? De har ofta varit bleka,  mycket kärnor och ibland lite sura i smaken och går sönder när man delar dem. Kostar ju en del, senast 35:-/kilot. Hette Gyllene Korset och de brukar vara bättre än så.

(Dold profil)

Skrivet: 13/3, 2022 kl. 14:06 av (Dold profil)

Jag har bara köpt en gång COLLERONI hette dom.
Ganska små men söta o lite kärnor.X-trapris 20 kr gav jag för dom på City-gross

(Dold profil)

Skrivet: 13/3, 2022 kl. 21:39 av (Dold profil)

Vi har inte City-gross här men Colleroni har jag aldrig hört. Är det blodapelsiner?

(Dold profil)

Skrivet: 22/3, 2023 kl. 21:24 av (Dold profil)

Så här års är det blodapelsintid.  De brukar vara som bäst nu. De är inte som förr. De sicilianska är hyfsat bra. De italienskmärkta är svårskalade, har kort hållbarhetstid och smakar inte riktigt blodapelsiner. Märket Gyllene korset finns inte i mina affärer och för alla gäller att de går under  företagskedjans namn, även om en del också har ett sortnamn.

Det är väl bara att rätta sig efter vad som finns, för blodapelsiner hör till som vårvinterfrukt. 

Svara på ämne

Svar till ×

Svara på ämne

Annons: