Seniorporten

Dagens datum:

Premiären för utvecklingsmötet på SeniorPorten.se

Premiären för utvecklingsmötet på SeniorPorten.se

Premiären för utvecklingsmötet

Publicerad: 15/9, 2020

Under tisdagseftermiddagen hade vi premiär för utvecklingsmöte här på SeniorPorten. Under den gemensamma videoträffen hade medlemmarna möjlighet att tillsammans med redaktionen diskutera vad som kan förbättras på hemsidan.

Förslaget är att vi håller ett gemensamt utvecklingsmöte i videorummet en gång per kvartal, inför varje årstid.

Några av de förslag och önskemål som togs upp:

• Vad kan vi göra för att fler ska skriva? Kan man förenkla kommunikationen?

• Hur får vi mer engagemang i videorummet och att fler medlemmar vill delta i de digitala föreläsningarna? Är det möjligtvis fel tidpunkt för nuvarande föreläsningar och isåfall funkar det bättre med senare tider runt 18.00?

• Bildtråd: "Vad gör du just nu?" Där man kan lägga upp bilder.

• Rabatter och erbjudanden (Detta är något som redaktionen kollar på).

• När är det dags att börja köra igång med fysiska aktiviteter?

• Klubbrum för intressen där man kan starta trådar om egna intresseämnen.

 

Joe berättade att en Kundundersökning är under utveckling, där medlemmar kan tycka till om SeniorPorten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelesen för användarna.

– Fördelar med SeniorPorten.se är att det är lätt att komma in i sajten, bra med föredrag där man kan prata med lyssnare/föredragshållare, förklarade medlemmen Chajn.

Under utvecklngsmötet pratade vi även om förslag för framtida digitala föreläsningar och en del förslag kom upp bland annat chokladprovning, efterrättsprovning, lär dig måla/rita, högläsning med författare med mer. Vad önskar du för föreläsning i framtiden? Skriv dina förslag i kommentarerna!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK