All inclusive

(Dold profil)

Skrivet: 11/11, 2017 kl. 08:26 av (Dold profil)

Jag hade inga som helst förväntningar när jag gick för att se filmen. Lite lätt förströelse fick det bli. Och....? Njaa, schablonerna haglade och som sig bör ordnade allt sig till slut. Visst, det fanns en del komiska scener också men så roligt var det inte så man behövde sitta och gapflabba hela tiden som en kvinna gjorde. Jag har hört henne förr. Hur roligt är det när någon står och spyr i toaletten av att ha druckit för mycket?

Som vanligt läste jag recensionerna efteråt. för att veta om jag är humorlös och obildad eller inte Två poäng av fem för det mesta. Håller med. Döm om min förvåning när en recencent i går i Gokväll gav den en fyra av fem.

Det är nog som en annan recensent sa i radion: Antigen är man den präktiga systern i filmen (Spara)och ogillar den  eller den slarviga (Slösa) och giillar. Han var den senare. Då borde jag vara den förra."Borde" alltså.

Skrivet: 11/11, 2017 kl. 09:07 av (Dold profil)

Kul att du skriver om hur du tycker om den. Jag vill se den, om inte annat så för Suzanne Reuters skull. Lättsam underhållning behövs den också.

(Dold profil)

Skrivet: 11/11, 2017 kl. 10:53 av (Dold profil)

Susanne R. är träffsäker i en annorlunda roll.

Svara på ämne

Svar till ×

Svara på ämne

Annons: