Har ni julas av ännu?

(Dold profil)

Skrivet: 8/1, 2018 kl. 16:39 av (Dold profil)

Har ni plockat ner julsaker och julgardinerna? Nu har jag gjort det känns skönt att ha det gjort, tror nästan att det är vädret som har fått mej till att göra det före tjugondaknut, solen skiner från molnfri himmel känns lite vårligt ute.  Klippte ner pelargonerna också får se om de överlever, brukar inte göra det så tidigt, klarar de sej inte finns det ju fler i blomsterhandeln.  Det har smygit in ett stavfel på rubriken det ska vara: Har ni julat av ännu?

Uppdaterad: 8/1, 2018 kl. 16:42

(Dold profil)

Skrivet: 8/1, 2018 kl. 17:02 av (Dold profil)

Har du Pelargonerna i rumsvärme får du vattna så att dom inte torkar ut.Dom ser friska ut så det blir nog inga problem.

 Jag har också tagit bort julen inomhus men i uterummet är det juligt ännu.Nästa gång solen visar sig tar jag bort det.

Skrivet: 8/1, 2018 kl. 17:08 av (Dold profil)

I den mån det öht har julats här, så visst, nu är det över för denna gång. Har bara en sig vitt utbredande kaktée som har väldigt långa armar just nu. Den ska få en större kruka med nyjord och bli lite friserad med förhoppning att den ska sätta igång sin väldoftande blomning. 

Skrivet: 8/1, 2018 kl. 17:41 av (Dold profil)

Nej, än så länge är det jullikt här. Men kanske till helgen så är det väl dags att byta dukar i alla fall. Pelargonerna som står i trappuppgången där är det kallt de ser ut att klara sig bra. Men inte de i köksfönstret har klippt ner för att se? Kanske? Men som du säger det finns blomsterhandel.

Skrivet: 8/1, 2018 kl. 18:06 av (Dold profil)

Nej här har vi fortfarande julgran och allt kvar, men till helgen så blir det bortplockande av allt. Skönt med vardag igen men samtidigt är det lite mysigt med gran och allt. Helgerna är ju också ett bra tillfälle att träffa familj och vänner. Ikväll blir det Jansson på den sista anjovisen. Sillburkarna tog slut i förra veckan. 

(Dold profil)

Skrivet: 8/1, 2018 kl. 18:20 av (Dold profil)

Ska ta och klippa ner mina pelargoner också.  Överlever de så gör de annars finns det blomsterhandlar som vill sälja längre fram.

Vad är en kaktée?  Kanske kan gunnila berätta litet om den blomman.

Svara på ämne

Svar till ×

Svara på ämne

Annons: