Seniorporten

Dagens datum:

Julhälsning från SeniorPorten

Publicerad: 23/12, 2017

Hej i juletiden

Visst är det fantastisk att nu har det gått drygt sex månader sedan vi sjösatte SeniorPorten. Visst var det lite läckage lite här och var från början i skrovet men läckorna säkrades undan för undan med Henriks speciallim och nu går det ju allt bättre. Ja, vilken spännande lärorik resa det har varit och är och jag hoppas att ni tycker likaså. Det är fantastiskt roligt att höra att allt fler säger att de tycker att det har blivit en riktigt bra hemsida och en väl fungerande mötesplats.

Visst har det varit medlemmar som har hoppat av under resan men nya har även hoppat ombord. Nu när det mesta börjar fungera som det ska så ligger det naturligtvis i fokus att vi ska bli många, många fler medlemmar. En viktig del i detta och vår utveckling är ambassadörer (kontaktperson/planeringsgrupp) och samarbetspartners samt naturligtvis marknadsföring. Några ambassadörer och samarbetspartner har vi fått som vi kommer jobba mer strukturerat med under 2018. Vi laddar även för att ställa ut på marknader och mässor.

De två första mässorna blir på TallinkSiljaVS&Persson har sina reseträffar i slutet av januari och i februari. Naturligtvis behöver vi hjälp av alla er medlemmar också så var inte rädd att komma med förslag hur vi kan få fler medlemmar.

Som en liten julklapp och nyårslöfte till er alla då det är vi tillsamans som bygger mötesplatsen så får ni nu en fantastisk möjlighet att bli miljonär genom SeniorPorten! Ni får nämligen en Trisslott för varje ny manlig medlem ni värvar, för visst behöver vi fler sådana? Men självklart belönas ni även om ni värvar kvinnor - en Trislott för två värvade väninnor, läs mer om det på länken nedan. Tillsammans bygger vi Sveriges bästa mötesplats för seniorer! Vi ser med spänning fram mot ett helt nytt 2018.

Jag vill med dessa rader önska er alla en riktigt God Jul, ett stort tack för året som har gått och ett riktigt Gott Nytt År!

Marie på Redaktionen
070-620 98 56
info@seniorporten.se

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK