Seniorporten

Dagens datum:

Plötsligt händer det

Publicerad: 14/2, 2018

Vilken start det blev på året,

En verkligen trevlig mingel- träff med nya och bekanta medlemmar i Stockholm där jag fick presentera att SeniorPorten har fått en hemvist som ligger på en ö i Dalälven, Restaurang Kungsådran, Laxön i Älvkarleby. Laxön ligger mitt i Älvkarleby-fallen och här har ingenjörtrupperna under mer än 100 år haft sitt sommarläger när de övade broslagning över forsande vatten. Militären har också uppfört alla byggnader på ön. De flesta byggdes redan i slutet av 1800-talet. Idag är husen renoverade och fyllda med nytt liv och innehåll.

Här kommer SeniorPorten kunna erbjuda alla möjliga kurser och andra arrangemang även med övernattning. Varje medlem är hjärtligt välkommen att ha kurser och arrangemang här på ön.

Det har blivit lite förändringar i vårt tidigare planerade aktivitetsschema på grund av uppstarten av Restaurang Kungsådran. Resekryss med utställare kommer att helt ställas in men Hälsoresan kommer istället göras om till en ”SeniorDag med Hälsotema” på Laxön den 9-10 april. De övriga resor och aktiviteter kommer att genomföras; Sparesa till Pärnu Estland, Besök Ystad och Österlen samt fjällresan i augusti.

Men tyvärr fick min planering att arbeta med SeniorPorten i Malmö med omnejd i februari ställas in. Vi kommer att fortsätta att efterlysa ambassadörer/kontaktpersoner runt om i landet för att öka fler lunchträffar och andra aktiviteter i hela Sverige. Självklart är varje medlems aktivitet betydelsefull både inne i klubben och fysiska träffar/aktiviteter. Vi startar upp med lunchträffar på Restaurang Kungsådran den 7 mars kl 13:00. Åker ni tåg är det bara 700 meter från tågstationen, likaså med buss.

Allt är riktigt spännande och jag hoppas att ni blir med mig i utvecklingen av SeniorPorten och dess möjligheter. En klok person sade till mig; Marie, Rom byggdes inte på en dag……

Annons:

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK