Seniorporten

Dagens datum:

Ta hand och bry er om varandra

Publicerad: 2/9

Det är mycket glädjande att SeniorPorten faktisk växer så att det nästan knakar en del och vi får några nya medlemmar varje dag. Däremot så finns de naturligtvis en och annan som av olika anledningar väljer att lämna gemenskapen. Vi fick nyss in dett mail från en medlem som lämnat oss. Det är inte menat som kritik mot någon enskild utan vi hoppas bara att den skall väcka lite eftertanke:

Är det något du tycker vi kan förbättra i framtiden?
– Ja, jag har aldrig varit med om att "vuxna människor"/medlemmar kan vara så ogästvänliga.Trodde att vårt demokratiska samhälle gällde även här. Men här råder tydligen gamla uppfattningar bland kvinnorna om att det är mannens plikt att uppvakta. Trots upplagt foto och en inbjudande beskrivning så uteblev kontakterna trots 34 besök på min Profilsida. Nej, här gömmer man sig bakom kor, potatisar och flugsvampar och tror att drömprinsen skall dyka upp. 
Så mitt omdöme blir endast en stor besvikelse.

Tiderna är lite tuffa och många är ensamma där ute. Det kostar så lite att bjuda på en snäll kommentar eller i alla fall ett litet "Gilla" här och där. Sköt om er och både nya och gamla vänner!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK