Anders Borg

(Dold profil)

Skrivet: 15/8, 2017 kl. 16:07 av (Dold profil)

Tofsan skrev:

Varför skulle han inte få gå på fest? 

Det var väl bra visa sig, han är inte helt förkrossad och skygg trots mediadrevet.

Skrivet: 15/8, 2017 kl. 16:14 av (Dold profil)

Är det inte så att de flesta människor gör någon gång bort sig. Varför ska inte Anders B. kunna leva vidare. Han har väl rätt till ett liv som vi andra.

Kan inte tänka mig att de som har skrivit på denna tråd, aldrig har gjort bort sig. Skillnanden är att de har inte stått i pressen.

(Dold profil)

Skrivet: 15/8, 2017 kl. 16:40 av (Dold profil)

Det är mänskligt att fela!!!!!

(Dold profil)

Skrivet: 15/8, 2017 kl. 16:58 av (Dold profil)

Gullviva skrev:

Kan inte tänka mig att de som har skrivit på denna tråd, aldrig har gjort bort sig. Skillnanden är att de har inte stått i pressen.

"Vi som skrivit på denna tråd" är inte f.d finansminister, inte tillhör näringslivets toppar! Så viss (stor) skillnad är det. Men jag försvarar inte medias och experternas hantering. Men han själv har kanske inte gjort så lyckade uttalanden i FB. Nån skrev att han hällde mer bränsle i.st för att släcka elden.

Uppdaterad: 15/8, 2017 kl. 17:11

Skrivet: 16/8, 2017 kl. 16:42 av (Dold profil)

Alla som dricker alkohol, dricker någon gång för mycket. Ibland gör de något dumt, ibland inte. 

Skrivet: 16/8, 2017 kl. 19:08 av (Dold profil)

De flesta som dricker har dock en spärr som gör att de inte tar ut snorren och jämför med andra, eller kallar kvinnor för horor och slampor. Han skällde ut värdarna för att han ansåg att han inte fick tillräckligt fin övernattning. Har man problem med alkoholen så släpper spärrarna helt. Och man säger, gör saker som man sen skäms för. Man gör kardinalfel, inte små skämmiga saker utan stora. Och ju högre status du har i samhället desto större fall anses det vara när du gör saker som jag nämnt ovan.

Blackouts, som han sa att han hade, får de som har alkoholproblem. Då kommer man inte ihåg alls vad som hänt, så skedde ju för Anders B. Han fick ju återberättat vad som hänt den där festliga kvällen.

Han har ju själv sagt att han ska söka hjälp. Och det tror jag han behöver. Jag önskar honom lycka till. 

Uppdaterad: 16/8, 2017 kl. 19:14

(Dold profil)

Skrivet: 16/8, 2017 kl. 20:22 av (Dold profil)

Anders Borg bar sig illa åt. Om det är nog alla överens. Och många är besvikna på honom. Men de oskyldigt drabbade i detta är väl ändå hans barn. En svår tid för dem just nu. Det jag funderar över är; Anders Borg  var på en privat fest. Någon på den festen rapporterade för media vad som hänt. I vilket syfte? Avundsjuka? Skadan är i alla fall stor. Det vill jag kalla en ond handling som borde diskuteras mer. I mina ögon värre än dåligt omdöme/uppförande. 

Uppdaterad: 16/8, 2017 kl. 20:25

Skrivet: 16/8, 2017 kl. 21:36 av (Dold profil)

Så sant Niam. Håller med dig Jag tycker som du att det är det största sveket att rapportera till media. För ingen ska inbilla mig att någon gång så har vi gjort något som man ångrar. Och säger då någon men så där har jag aldrig gjort. Nej det är möjligt. Nej men kanske något annat som din omgivning har reagerat på.

Skrivet: 17/8, 2017 kl. 08:20 av (Dold profil)

Folk älskar skandaler helt enkelt!

Svara på ämne

Svar till ×

Svara på ämne

Annons: